SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Kas Berdè

Wat een fantastisch huis is dit! Geniet van het uitzicht vanaf de heuvel op het prachtige Villapark Fontein. Middenin de natuur van Bandabou Curaçao. Dankzij deze hoog gelegen kavel ontstaat er een gevoel van vrijheid. Kas Berdé ligt op slechts 15 minuten rijden vanaf Hato Airport het vliegveld van Curaçao. Kas Berdé is een super modern vakantiehuis van 160m2 met open keuken die overloopt in de porche waar je heerlijk kunt zitten en dineren. Doordat de woning perfect op de wind is gebouwd is het echt heerlijk toeven in deze recent opgeleverde (01-03-2022) groene parel op Fontein. De woning heeft 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers en is geschikt voor 6 personen. De woning is mede door de hoogte en een interne trap minder geschikt voor kinderen. Houd hier a.u.b. rekening mee. De woning is voorzien van europese (220V) stopcontacten en WiFi. Beide slaapkamers beschikken over een nieuw en perfect werkende airconditioning. De woonkamer beschikt over een TV waarnaar u kunt streamen met uw eigen apparaat. Kas Berdé beschikt over shutters die wanneer zij openstaan zorgen voor een verkoelende bries in het huis. Deze shutters kunnen natuurlijk ook gesloten worden waardoor er verduisterend effect optreed. Warm water wordt opgewekt door een zonneboiler met royaal reservoir, waardoor er altijd voldoende warm water voorradig is. De porch is voorzien van 2 ligbedden, 2 beach chairs en een eethoek met 6 stoelen. Daarnaast biedt de fan van 2,20 meter(!) de nodige verkoeling op de (zeldzame) windstille dagen. in het verlengde van de porche is een heerlijk zwembad gerealiseerd met een waanzinnig uitzicht! De open keuken is voorzien van 2 barkrukken en een Amerikaanse koelkast. Verder is er een combi magnetron, een Senseo apparaat, een waterkoker, en een vaatwasser aanwezig! Keukenlinnen, handdoeken en beddengoed zijn aanwezig. Strandlakens op verzoek bij de beheerder.

Villapark Fontein ligt vlakbij de mooiste stranden van Curaçao. In de nabijheid van het park vindt u tevens diverse restaurantjes en in het nabij gelegen Tera Cora zijn diverse supermarktjes, een tankstation, een pinautomaat en een bakker. Het villapark wordt omgeven door een prachtig natuurgebied waar verschillende wandelroutes zijn aangegeven. Het park is beveiligd middels een slagboom en er is 24/7 beveliging aanwezig.

Op het park en in de buurt van de nieuw ontwikkelde sectie en het vakantiehuis vinden er op sommige momenten (niet op voorhand exact in te schatten) bouwactiviteiten plaats. I.v.m. bouwwerkzaamheden in de buurt van de villa op het vakantiepark bieden wij een tijdelijke korting aan van 20%. In prijs verwerkt / geldig t/m 31-12-2024

Kosteloos annuleren is alleen geldig wanneer Curaçao in zijn geheel op slot en / of in volledige lockdown gaat en men dus niet meer kan afreizen. Er zal in dit geval altijd eerst naar een alternatieve reisdatum worden gekeken! De borg word altijd gerestitueerd op de 1e van de volgende maand na verrekening water/stroomverbruik en eventuele schades.

Check-in: na 16:00
Check-out: voor 11:00 (in overleg met beheerder is een late check out in sommige gevallen bespreekbaar, mits er geen nieuwe boekingen voor de volgende dag gepland staan)!

Vragen? Bel of mail gerust en wij vertellen u graag alles over Villa Rovah! Het team van Bandabou Curaçao staan voor u klaar! Voor boekings- en beschikbaarheidsinformatie kunt u ons bereiken via Whatsapp of e-mail.

  • Voor alle huizen vragen wij een borg van EUR 500,00.
  • De kosten voor de verplichte eindschoonmaak bedragen EUR 125,00.
  • De kosten voor een tussentijdse schoonmaak bedragen EUR 65,00. (Verplicht bij verblijf vanaf 14 nachten)
  • Stroomverbruik: €0,65 per kW/uur
  • Waterverbruik: €10,00 per m3
  • Huurprijzen zijn exclusief 7% toeristen- / omzetbelasting (vastgesteld tarief Curacao 2022).

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
to-topto-top
TERUG NAAR OVERZICHT