SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Celebra Bida

Welkom bij deze nieuw gebouwde parel op de middensectie van het beveiligde resort op Villapark Fontein. Dit is Celebra Bida! Een verfijnd en zeer ruim opgezet vakantiehuis gelegen in de meest prachtige streek van Curacao; Bandabou! Celebra Bida wat letterlijk “vier het leven” betekent is van alle gemakken voorzien. Het huis is compleet ingericht, overal is aan gedacht.

De villa beschikt over 3 riante slaapkamers. Waarvan de master bedroom zelfs een eigen badkamer heeft. Slaapkamer 2 & 3 zijn zeker niet veel minder ruim en delen een badkamer.
En wat dacht u van de bedden? Hoogwaardige boxsprings uit Nederland zorgen ervoor dat uw nachtrust is gewaarborgd! Alle slaapkamers beschikken uiteraard over een perfect (nieuw) werkende airconditioning. Tevens beschikken alle 3 de slaapkamers over ruime kledingkasten met riante opbergruimte.

De woonkamer / livingroom is tevens ook erg riant te noemen. Hoge plafonds in combinatie met de sjieke zwarte tegels en de cozy meubels geven het geheel een warm en huiselijk gevoel! Villa Celebra Bida beschikt over een open keuken van alle gemakken voorzien, inclusief een grote koelkast met vriesvak en een combi oven!

Buitenleven; Ook aan buiten is goed gedacht. De porche beschikt over een heerlijk terras met een riant zwembad. In de hoek van de tuin is een zeer ruime palapa te vinden. Doordat deze perfect op de wind is gebouwd kunt u op elk moment van de dag heerlijk genieten van het caribische gevoel en uw welverdiende rust…

*Kosteloos annuleren is alleen geldig wanneer Curacao in zijn geheel op slot en / of in volledige lockdown gaat en men dus niet meer kan afreizen**.
Er zal in dit geval altijd eerst naar een alternatieve reisdatum worden gekeken!

**Wij adviseren u om van een annuleringsverzekering gebruik te maken alvorens u afreist naar Curacao**

**De borg word altijd gerestitueerd op de 1e van de volgende maand na verrekening water/stroomverbruik en eventuele schades**

Check-in: na 16:00
Check-out: voor 11:00 (in overleg met beheerder is een late check out in sommige gevallen bespreekbaar, mits er geen nieuwe boekingen voor de volgende dag gepland staan)!

Vragen? Bel of mail gerust en wij vertellen u graag alles over Villa Rovah! Het team van Bandabou Curaçao staan voor u klaar! Voor boekings- en beschikbaarheidsinformatie kunt u ons bereiken via Whatsapp of e-mail.

  • Voor alle huizen vragen wij een borg van EUR 500,00.
  • De kosten voor de verplichte eindschoonmaak bedragen EUR 125,00.
  • De kosten voor een tussentijdse schoonmaak bedragen EUR 65,00. (Verplicht bij verblijf vanaf 14 nachten)
  • Stroomverbruik: €0,65 per kW/uur
  • Waterverbruik: €10,00 per m3
  • Huurprijzen zijn exclusief 7% toeristen- / omzetbelasting (vastgesteld tarief Curacao 2022).

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
to-topto-top
TERUG NAAR OVERZICHT