SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Villa Malibu

Prachtig nieuwgebouwde stijlvolle luxe vakantievilla aan de entrance van Villapark Fontein op het prachtige Bandabou te Curaçao! Welkom bij Villa Malibu. Deze prachtig nieuwgebouwde vakantievilla is van alle gemakken voorzien. De villa beschikt over 2 ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De slaapkamers zijn beide volledig ingericht met de nieuwste en hoogstaande kwaliteit meubels waaronder een super fijn bed. De vakantievilla beschikt over een grote livingroom met luxe open keuken inclusief vaatwasser!
Deze ruimte loopt over in het buitenterras waardoor er een enorm gevoel van vrijheid en privacy ontstaat! Onder de porch kunt u heerlijk dineren aan de grote 6 persoons dinertafel met rieten kwaliteit stoelen. De villa beschikt over een heerlijk zwembad waar je kunt genieten van de prachtige zonsondergang van Bandabou. Het zwembad is bovengemiddeld groot en is omgeven door een houten pooldeck. Hopelijk tot ziens bij Villa Malibu!

Kosteloos annuleren is alleen geldig wanneer Curaçao in zijn geheel op slot en / of in volledige lockdown gaat en men dus niet meer kan afreizen. Er zal in dit geval altijd eerst naar een alternatieve reisdatum worden gekeken!
Wij adviseren u om van een annuleringsverzekering gebruik te maken alvorens u afreist naar Curaçao. De borg word altijd gerestitueerd op de 1e van de volgende maand na verrekening water/stroomverbruik en eventuele schades.

Check-in: na 16:00
Check-out: voor 11:00 (in overleg met beheerder is een late check out in sommige gevallen bespreekbaar, mits er geen nieuwe boekingen voor de volgende dag gepland staan)!

Vragen? Bel of mail gerust en wij vertellen u graag alles over Villa Rovah! Het team van Bandabou Curaçao staan voor u klaar! Voor boekings- en beschikbaarheidsinformatie kunt u ons bereiken via Whatsapp of e-mail.

  • Voor alle huizen vragen wij een borg van EUR 500,00.
  • De kosten voor de verplichte eindschoonmaak bedragen EUR 125,00.
  • De kosten voor een tussentijdse schoonmaak bedragen EUR 65,00. (Verplicht bij verblijf vanaf 14 nachten)
  • Stroomverbruik: €0,65 per kW/uur
  • Waterverbruik: €10,00 per m3
  • Huurprijzen zijn exclusief 7% toeristen- / omzetbelasting (vastgesteld tarief Curacao 2022).

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
to-topto-top
TERUG NAAR OVERZICHT